MamaCafé Boxmeer

Het MamaCafé Boxmeer verbindt, inspireert en informeert!

Hét ontmoetingscafé voor (aanstaande) ouders en geïnteresseerden. Iedere 1e vrijdag van de maand. Inloop vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur starten we met het onderwerp van die dag, dus wees op tijd! Eindtijd is 11.30 uur. De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

 

Het MamaCafé verwelkomt naast mama’s ook graag zwangeren, papa’s, opa’s en oma’s, oppas, etc. Neem ook je kindje(s) 0-4 jaar mee. De kindjes kunnen gezellig met elkaar spelen of voorgelezen worden (onder toezicht, indien aanwezig).
Je kunt bijkletsen over je kindje(s), tips, trucs en adviezen geven/krijgen over (op)voeden, nieuwe contacten leggen en dat allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Iedere maand komen leuke gastsprekers iets vertellen over baby’s, peuters, moeders of gerelateerde onderwerpen. Klik op de link hiernaast om de agenda van het MamaCafé te bekijken voor het onderwerp van de maand.

Mocht je tijdens een van de bijeenkomsten van het MamaCafé vragen hebben dan sta ik (Jolanda), of een van de gastvrouwen van Welkom Kraamzorg, je graag te woord!

Kom eens gezellig binnenlopen, je bent van harte welkom!

 

Locatie: Bibliotheek van Boxmeer -In de Weijer- Raetsingel 1.

 

MamaCafé Boxmeer opgericht door Jolanda Elbers van Touchlife Massagepraktijk.

Klik hier voor het mamacafe

http://mamacafeboxmeer.nl