Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Voel je je moe, futloos of uitgeblust? Of heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren? Dan is een ontspanningsmassage ideaal. Hiermee komen niet alleen je spieren, maar ook je geest tot ontspanning. Je denkt even niet meer aan je dagelijkse bezigheden en problemen, maar komt helemaal tot rust.

Een ontspanningsmassage bestaat uit rustige handgrepen. Hierbij wordt je lichaam vanaf je hoofd tot en met je tenen gemasseerd, afhankelijk van je gekozen behandeling. Tijdens de rustige, langzame massage voel je alle stress en spanning van je lichaam glijden. Je voelt dat je helemaal tot rust komt. Iets dat weer een helende werking heeft op je lichaam en je geest. De balans tussen deze twee wordt dan weer hersteld.

Loskomen van stress en spanningen
Als je veel stress ervaart of het erg druk hebt, dan kan het erg lastig zijn om helemaal tot ontspanning te komen. Iets dat weer erg slecht is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als je geen tijd neemt om los te komen van de stress, dan gaan je lichaam en geest hiertegen protesteren. Je spieren verkrampen zich en je krijgt last van mentale klachten. Een ontspanningsmassage helpt goed tegen deze klachten.

Kom helemaal tot ontspanning
Tijdens de massage kom je helemaal tot ontspanning. Hierdoor zullen klachten als pijn, stress en vermoeidheid sterk verminderd worden. Doordat je lichaam en geest helemaal tot rust komen, worden de blokkades in je energiebanen opgeheven. Je spieren gaan zich weer meer ontspannen. Hierdoor wordt de doorbloeding beter en kan je lichaam de afvalstoffen sneller afvoeren. Een ontspanningsmassage werkt preventief tegen gezondheidsklachten en zorgt er dus voor dat je je fit en gezond blijft voelen. Zie het als een cadeautje voor jezelf om je weer fit te voelen.