Sportmassage

Sportmassage

Sport je een aantal keren per week? En heb je geregeld spierpijn? Of wil je je prestaties verbeteren? Dan is een sportmassage een echte aanrader. Hiermee wordt het evenwicht in je lichaam herstelt en ben je goed bestand tegen sportieve activiteiten.

Een sportmassage is ideaal als je na het sporten last hebt van lichamelijke klachten, zoals spierpijn, vermoeide spieren, gevoelige benen, een stijve nek of een pijnlijke rug. Tijdens de massage wordt je lichaam op een systematische manier gekneed door de masseur. Door deze kneedbewegingen voert je lichaam de afvalstoffen sneller af en herstel je sneller. Je kunt dus al snel weer sporten, zonder spierpijn of vermoeidheid.

Voor het sporten
Wij kunnen zowel voor als na het sporten een sportmassage uitvoeren. Als de massage voor het sporten wordt uitgevoerd, dan wordt je lichaam gestimuleerd om een actieve prestatie uit te voeren. Hierdoor ben je er klaar voor om optimaal te presteren. Je zult direct merken dat je sportprestaties flink verbeteren.

Na het sporten
Een sportmassage na het sporten, zorgt voor een snellere afvoer van de afvalstoffen en een ontwatering van de spieren. Zo wordt je herstel bevorderd, de lichamelijke hersteltijd verkort en spierpijn voorkomen. Je bent dan veel beter voorbereid op een volgende lichamelijke inspanning. Verder kom je dan ook helemaal tot ontspanning. Iets dat natuurlijk heerlijk is, na een intensieve sportsessie.

Niet  alleen voor sporters
Een sportmassage is niet alleen voor sporters bedoeld. Ook als je geen fanatieke sporter bent, maar last hebt van spierpijn, een pijnlijke rug of een stijve nek, kan deze massage je van je klachten af helpen. Ook kan je hier blessures mee voorkomen.  De sportmassage is een momentje voor jezelf, waarbij je je lichaam de volle aandacht geeft.