Voetmassage

Thaise voetmassage

Je voeten dragen elke dag je gewicht. Soms zelfs het veelvoud ervan als je werkt of sport. Ook al gebruiken we onze voeten iedere dag intensief, toch besteden de meeste mensen er weinig aandacht aan. Ze verdienen het dan ook om af en toe goed verzorgd te worden. Een Thaise voetmassage is dan ook een uitstekende behandeling.

Je kunt je voeten eigenlijk zien als de spiegel van je lichaam. Met een Thaise voetmassage wordt de energiedoorstroming in je lichaam vanuit de voet geactiveerd.

Tijdens de massage worden de blokkades in je lichaam gevonden en opgeheven. Hierdoor stroomt de energie weer beter door je lichaam en worden klachten verminderd.

Beter functionerende organen
Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op je voetzolen met een massagestokje gestimuleerd. Je voet wordt eerst opgewarmd met wrijfbewegingen. Hierna volgen de knedingen en acupressuur. Met deze bewegingen worden bepaalde organen, zoals je hart, maag, longen, nieren en darmen weer gestimuleerd om beter werken. De blokkades worden dan weggenomen, zodat deze organen weer beter functioneren.

Kom weer in balans
Na afloop van de massage functioneren je organen weer optimaal. Iets dat je direct aan je lichaam merkt. Je voelt je weer fitter, energieker en bent minder snel moe. Bovendien is deze massage ook goed voor je geest. Door de bewegingen wordt je lichaam volledig gestimuleerd, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Deze zorgen er weer voor dat je je losmaakt van vastzittende emoties. De massage brengt je lichaam weer in balans en het stimuleert de energiestroom.

Goed voor lichaam en geest
Een Thaise voetmassage helpt tegen tal van lichamelijke en geestelijke klachten. Zo zorgt het niet alleen voor een verbetering van de doorbloeding, maar worden je zenuwbanen ook gestimuleerd en je organen geactiveerd. Deze massage is dan ook goed voor je lichaam als voor je geest. Doe jezelf dus een Thaise massage cadeau.