Zwangerschapsmassage

Bolle Buiken Massage

Ben je zwanger? Dan is dit natuurlijk ontzettend leuk nieuws! Door de hormonen en de veranderingen in je lichaam, kun je last ondervinden van zwangerschapskwaaltjes. Het is dan ook erg belangrijk om net even wat meer voor jezelf te zorgen. Een zwangerschapsmassage is hierbij een ideaal middel. Het zorgt voor rust en ontspanning, zodat je nog meer van je zwangerschap kunt genieten dan je al doet.

Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat het de aanmaak van stresshormonen reduceert. Je lichaam komt tot rust en ontspant. Dit voel je al vanaf het moment dat je de massage krijgt. Dit ontspannen gevoel verdwijnt niet direct nadat de massage is beëindigt. Je houdt het nog een aantal dagen vast. Iets dat weer zeer goed is voor jouw lichaam en die van je kindje. Je ervaart meer rust, minder stress en bent minder snel moe.

Verlicht zwangerschapsklachten
Een zwangerschapsmassage verlicht tal van klachten. Zo helpt het tegen:

  • Hoofdpijn
  • Bekkenpijn
  • Rugpijn
  • Vochtophopingen
  • Pijnlijke voeten
  • Vermoeide benen
  • Slaapproblemen
  • Misselijkheid
  • Nek- en schouderpijn

Wist je dat de massage niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor je ongeboren kindje? De baby reageert op de massage. Iets dat een zeer bijzondere ervaring is. Zo voel je dat je kindje rustiger wordt of juist wat meer gaat bewegen.

Vanaf drie maanden
De Bolle buiken massage is mogelijk vanaf de 3e maand van je zwangerschap. Wij kunnen de massage alleen geven als je een gezonde zwangerschap ervaart. Je kunt je tot aan je bevalling laten masseren.

 

Nieuw
Gratis houdingscheck door Cesar therapeut, Jessy Claassen, van Oefentherapie Beweeg-wijs!
Vaak ervaar je als zwangere vrouw lichamelijke klachten (bekken, etc.) Tijdens de check wordt er grondig gekeken naar je staande houding, de manier waarop je beweegt en naar waar je pijn ervaart. Je krijgt advies, aan de hand van de check, welke vervolg stap(pen) genomen kunnen worden. Behandelingen bij Oefentherapie Beweeg-wijs! worden uit de aanvullende verzekering vergoed. Het kan ook zijn dat je doorverwezen wordt.
Deze service bieden wij jou aan om je zo optimaal mogelijk van je zwangerschap te laten genieten!

Speciale massagetafel
Wij geven de zwangerschapsmassage op een speciale massagetafel voor zwangere vrouwen. Deze tafel heeft een opening voor de buik en borsten. Als je op de tafel ligt wordt je buik ondersteund door een verstelbare band. Je kunt dus comfortabel op de tafel liggen, zonder dat je buik in de weg zit.

 

Let op!
De zwangerschapsmassages worden door diverse zorgverzekeraars vergoed in de aanvullende verzekering. Deze vergoeding wordt benoemd onder “cursussen rondom bevalling en/of gezondheidscursussen rondom bevalling”. Informeer hiernaar bij je eigen zorgverzekeraar.

 

Tevens werkt Touchlife Massagepraktijk samen met Welkom Kraamzorg, Oefentherapie Beweeg-wijs en Kinderfysiotherapeut Myronne Poppema.